Rólam

 

Szabó-hornos anita vagyok

Két számot mégis megosztok, az egyik a szakmai tapasztalatra utal, a másik az intravénás kávéfogyasztásra… 🙂

Immár 20 éve dolgozom a marketing, turizmus területén.

Szakterületem a PPC marketing és a szállodai Yield & Revenue management.

Büszkén mondhatom, hogy a ranglétra minden lépcsőfokát végigjártam, kezdve az irodai asszisztenstől, az értékesítés vezetőn át a saját vállalkozásig.

Olyan kiváló szakemberektől volt szerencsém tanulni, mint Papp Imre Várkapitány (Hotel Kapitány Wellness⭑⭑⭑⭑superior), aki megmutatta nekem, az igazi szeretetteljes vendéglátás minden elemét, a kemény munka fontosságát.

Másik meghatározó mentorom és immár stratégiai együttműködő partnerévé léphettem elő, Oravecz Szilvia, aki 25 éves tapasztalatával nem csak a hazai Yield & Revenue management anyja, de Magyarország egyik legnagyobb tudásával rendelkező szakembere is. Ő tanította meg számomra a stratégiában való gondolkodásmódon túl a precíz munkavégzés fontosságát, maximalizmusunk pedig csak az összhangot erősítette köztünk.

A PPC  és marketing területén pedig Berta Zsuzsi és Karczub-Lehoczky Fanni kurzusai segítettek tudásom folyamatos frissítésében, aki a marketing területén mozog, azoknak nem is kell megemlítenem kik ők a hazai piacon.

A jelenleg is aktív marketing tapasztalataimnak köszönhetően átfogó és értékesítésbarát szemszögből építem fel az árazási stratégiát is, így megkönnyítve a marketinges Kollégák munkáját is.

Ennyi éve foglalkozom online marketinggel.

Ennyi csésze kávét ittam meg a sok év alatt.

“A mai dinamikus üzleti környezetben a bevétel maximalizálása kulcsfontosságú a fenntartható növekedéshez és a versenyelőny megőrzéséhez.  A stratégiai árképzéssel, előrejelzéssel és optimalizálással a bevételkezelés lehetővé teszi, hogy adatvezérelt döntéseket hozzunk, amelyek növelik a jövedelmezőséget. „

Szolgáltatásaim

Revenue & Yield Management Audit

Revenue & Yield Management tanácsadás

Kiszervezett Revenue & Yield Management

WordPress alapú weboldalak készítése,

Grafikai tervezés, PPC MARKETING, 

Hasznos-releváns marketing és tartalom szövegírás .

Kapcsolat

Legyél Te is a Partnerem és valósítsuk meg együtt az álmaid, tedd láthatóvá és sikeressé vállalkozásod online. 

Telefon

+36 20 / 392-7783

Email

info@ddwebstudio.hu