Rólam

Ha most egy önéletrajz szerű száraz bemutatkozó szöveget vársz, adatokkal évszámokkal, akkor van egy örömhírem, nem ilyet fogsz olvasgatni!

Szabó-hornos anita vagyok

Két számot mégis megosztok Veled, az egyik a szakmai tapasztalatra utal, a másik az intravénás kávéfogyasztásra… 🙂

Régóta foglalkozom online marketinggel, főleg az idegenforgalom-vendéglátás körben mozogtam mindig is, ennek a szegmensnek minden apró zegzugát körüljártam már.

A motivációm arra, hogy elkezdjek, weboldal tervezéssel foglalkozni az volt, hogy soha nem értettem a programozók nyelvét, nem tudtam pontosan mit kérnek tőlem, ami egy idő után a közös munkát nehezítette. A másik, a grafikai tervezés terén, hogy jó grafikust borzasztó nehéz találni. Aki jó, annak mindig rengeteg munkája van, így az általam, marketingesként megálmodott anyagok hol egyáltalán nem, hol már késve készültek el. Így kezembe vettem a dolgokat és nekiálltam tanulni.

Mára már névjegykártyát, logót és különböző facebook marketinghez szükséges anyagokat is tervezek, így megvalósíthatom gyermekkori álmom és egy igazán kreatív munkával foglalkozhatok.

Az oldaltervezésnél célom, hogy számodra is közérthető nyelven, egy közös cél érdekében egy igazán jól használható, felhasználóbarát honlapot hozzunk létre. Nem fogok csúnya kifejezéseket, érthetetlen szakszavakat használni egy megbeszélésünkön sem, hidd el tudom milyen az amikor arcul csapnak ilyenekkel. Azt szeretném, ha Te is aktívan részt vennél a folyamatban, a tervezésben, hiszen Te ismered legjobban a vállalkozásod, terméked, így kettőnk szakmai tudásával egyedi és maradandó dolgot alkothatunk.

Váltsuk együtt valóra az álmod!

Ennyi éve foglalkozom online marketinggel.

Ennyi csésze kávét ittam meg a sok év alatt.

“Ha többet szeretnél az élettől, hinned kell önmagadban, és akkor valóra tudod váltani az álmaidat.” – Barbara Demick

Szolgáltatásaim

WordPress alapú weboldalak készítése,

Grafikai tervezés, FACEBOOK MARKETING, 

Hasznos-releváns marketing és tartalom szövegírás .

Kapcsolat

Legyél Te is a Partnerem és valósítsuk meg együtt az álmaid, tedd láthatóvá és sikeressé vállalkozásod online. 

Telefon

+36 20 / 392-7783

Email

info@ddwebstudio.hu